Rövidlátó 20120711 – Minden a helyére kerül

Pénzelverésre kifejezetten alkalmas ez a hét, sok kiadvány riszálja magát, hogy a pirulni vágyó geek az ő társaságában vegye célba a strandot. A sok megjelenés közül kisötétlik Richard Stark Parker-szériájának 1964-es darabjából készült Cooke-adaptáció, ami immáron a harmadik ebben a sorban, s vélhetően pont olyan kimagasló művészi színvonalon elkövetett képregényesítés, mint az előzőek. Öröm volt látni 2010-ben, hogy Cooke egyre jobban mert elrugaszkodni a szövegtől, s támaszkodni az illusztrációkra, remélhetőleg folytatja ezt a hagyományt ebben a műben is: Richard Stark’s Parker: The Score (Darwyn Cooke; TP;$24.99; IDW). Crime-Noir rajongóknak kötelező. (Előzetest nem találtam, csak a kiadó szerkesztője blogján ezt a teaser-t, ni.)

És a többi:

A Dark Horse elhalmoz minket minden földi jóval:

Folytatódik a Hellboy széria keménykötésű kiadása, most épp az elmúlt évek legfaszább sztorija, a Wild Hunt van soron, a kötetben helyet kapott az előzménye is, bár a teljes Mignola-Fegredo széria egybekötése lenne az igazi orgazmus, bár erre csekély az esély. Hellboy Library Vol. 5: The Darkness Calls Wild Hunt (Mike Mignola/Duncan Fegredo; HC; $49.99; Dark Horse). Bele lehet lapozni.

Az első három epizód kiadásával a kiadó elkötelezte magát a teljes széria kiadása mellett, vélekedtek az állatos krimi rajongói. És így is lett, végre kézbe vehető a Blacksad negyedik része is: Blacksad Silent Hell (Juan Díaz Canales/Juanjo Guarnido; HC; $19.99; Dark Horse). Ebbe is bele lehet lapozni.

És végül a másik nagymester is kapott egy gyűjteményes kötetet: Corben Creepy és Eerie magazinokban megjelent alkotásaiból készült ez a kompilláció. Csodálatos és borzongató. Creepy Presents Richard Corben (Richard Corben meg mások; HC; $29.99; Dark Horse). Lapozz!

A Marvel ICON pedig összegereblyézte Fraction és a világ legelmebetegebb spy-fi (vagy tököm tudja, mi) sorozatának legújabb epizódját, ami végre már nem re-print, hanem vadiúj történet, a régi köntösben. Casanova: Avaritia (Matt Fraction/Gabriel Ba; TP; $14.99; Marvel)  Lapozz!

 

Füzetfronton is akad pár érdekes újdonság, one-shot és bepróbálható mini; mindenféle kommentár nélkül:

Chew Secret Agent Poyo #1 (John Layman/Rob Guillory; CB; $3.50; Image)

 Enormous (Tim Daniel/Mehdi Cheggour; CB; $9.99; Image)

 Wild Children (Alex Kot/Riley Rossmo; CB; $7.99; Image)

 Punk Rock Jesus #1 (Sean Murphy; CB; $2.99; DC)

 

– olvass!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: