Déli Beagle 2012/26: nyikkanva halad tovább a szartalicska

Napiból hetivé szelídült hírmondónk az elmúlt hét képregényes újdonságaiból szemezget, pedig a jól nevelt geek inkább arccal rohan a falnak, hogy ne fájjon a világnak. Vagy neki ne fájjon a nagy kiadókból hirtelen előbuggyanó rengeteg újító gondolat. Passz.

*** szájdkikk

Póki kapja. Dan Slott vékony jégen.

*** Örömhír

Örömhír, hogy jövőre a kiadó egy szép omnibus-ba köti a teljes Sleeper sorozatot (Point Blank és a két évad), ami 700 oldalt meghaladó gyönyörré áll így össze, hurrá. (Kiegészítés1: érdemes a linken elidőzni, elég pofás tavaszi kínálatot gereblyézett össze a Vertigo.) (Kiegészítés2: az Icon-os Criminal és Incognito omnibus-szerűségei is úton vannak, így a szemfüles és eleresztett vásárló 4 vaskos kötetben magáénak tudhatja a kortárs noir képregény legjavát.)

Örömhír, hogy Brubaker lelép a Captain America címtől, hogy jobban tudjon a creator-owned dolgaira koncentrálni. Ezzel együtt az Image-nél futó Fatale is végtelenített lett az eddigi 15 rész helyett. Erről is beszél itt.

*** a fiúk háborúba mentek

Megint. Rucka Punisher-e valami univerzálisba torkollik Októberben. Legalábbis a teaser-ek és a blogger-ek szerint. És nemcsak a fiúk. Rendkívül eredeti sztorinak néz ki: Punisher mindenki ellen?

*** ki erre-ki arra

A most megjelent 10. számtól kezdve Gregg Hurwitz átveszi a Batman The Dark Knight címet, ami eddig elég… jelzőtlen volt. Elnézve, amit a csávó a Pingvines miniben csinált, akár jó irányba is lendülhet a dolog, mindenesetre a Newsarama két részes interjúval köszönti a szerzőt.

Az a hír járja, hogy Frank Cho fogja írni és rajzolni Rozsomákot. Ami jó, mert Cho jó. Ami rossz, mert Bunn is jó. Hír és rajzos interjú.

Gail Simone és Jim Califiore (tettestársak a Secret Six-ben) új projekten dolgoznak. Személyes vallomás következik: Nagyon hiányzik a Secret Six.

Ha bárkit is izgatna a kérdés, hogy Fraction merre tart az Iron Man-nel, ne fáradjon, ebből nem tudja meg a választ.

*** ez lenne az egyéb rovat, ha nem ide kerülne az interjú az iparág egyik legszerethetőbb sorozatát jegyző szerzőjével:

Chris Schweizer. (Mindenki olvasson Crogan történeteket. Aki nem olvas Crogan történeteket, az lépjen autók elé. Most.)

*** inkább ez az egyéb rovat

Marc Guggenheim is beszél, hogy miről, azt nemtom, nem bírtam meghallgatni, de valaki hátha.

– ennyi.

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: