Rövidlátó: 20120613

A PREWIEVSWorld site-on közzétett heti megjelenésekből csemegézünk, jó szokás szerint, arra buzdítva mindenkit, hogy verje el a pénzét fölösleges kiadványokra, melyek által nem megy a világ elébb, de nem ám.

Erős a felhozatal új sorozatokban, startol Brian Wood szíve csücske, a Massive a Dark Horse égisze alatt, ez nem is annyira start, hiszen a nulladik rész a DHP előző számaiban már napvilágot látott, de mindegy is. Előzetes és az elképesztő Grampá borító

Ugyancsak belendül az American Vampire frencsájz is, már a második minit jegyzik az ongoing mellett, ez most éppen a Lord of Nigthmares alcímet kapta. Scott Snyder ezúttal Dustin Nguyen rajzolóval borzolja a kedélyeket. (Figyelemreméltó, hogy Snyder mennyi jó rajzolóval dolgozik/dolgozott együtt, s mára eljutott odáig, hogy nem narrálja túl a történetet, de erről máskor…)

Szívemcsücske Matt Kindt debütál a DC-nél a Frankenstein, Agent of SHADE #10 számmal, kíváncsian várjuk, tud-e valamit hozzátenni a sorozathoz.

Bendis is begyújtja a rakétákat: a két pókit összehozó minije elstartol a héten, Miles és Peter egy füzetben, a feltörekvő szupersztár, Sara Pichelli cerkájából. A címe egyszerűen: Spider-Men. Előzetes.

Sok jót lehetett hallani az FCBD-re megjelenő Bad Medicine-ről (Oni Press), aki akkor nem jutott ingyenszámhoz, az első és második részt egyben megveheti, állítólag érdemes. (Nunzio DeFillipis, Christina Weir és Christopher Mitten az elkövetők). Előzetes.

 ***

A gyűjteményes kötetek frontján az érzelmeké a főszerep:

Kate Kane-nek már-már murdock-i sorsot szánnak az alkotók: csiki-csuki viszonyt folytat detektív szerelmével; régi sérelmek okán apjával nem tartja a kapcsolatot, unokahúgát elüldözi magától és ezzel majdnem (?) a halálba küldi, lepaktál Cameron Chase-zel és ráadásul egy avítt horror-filmben találja magát főszereplőként. Ami mindezt összetartja, az JH Williams III csodálatos illusztrációi; nem vitás, a Batwoman a DCNU legszebb kiállítású sorozata. S most már a #0-5 számok HC-ben is elérhetőek: Batwoman: Hidrology (JH Williams III/W. Haden Blackman/Amy Reeder; HC; $22.99; DC)

S ha már Murdock, a héten megjelenik a Mark Waid jegyezte sorozat második kötete is, melyben helyet kaptak az Omega Drive körüli cross-over előtti történések, mint a titokzatos sírrablások, egy szerelmi sokszög kialakulása, meg ilyenek. Nem annyira ütős, mint az első gyűjtemény, de a mini cross-over Pókival és a Fekete Macskával kifejezetten szórakoztató, ennyi pénzért HC meg kiváló vétel. Ez a Daredevil by Mark Waid (Mark Waid/Paolo Rivera és mások; HC; $19.99; Marvel) Benne: Daredevil #7-10, 10.1 és az Amazing Spider-Man #677

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: