Déli Beagle: újabban apró semmiségeken is meghatódom

Felröppent a DC háza tájáról az új, az egyetlen Digital-first Batman. Minden héten csütörtökön digitálisan, 99 cent ellenében elérhető egy-egy új epizód a köpenyes igazságosztó életéből, éspedig olyan szerzők tollából, mint Damon Lindelof, Jeff Lemire, Jonathan Larsen, JG Jones, Tom Taylor, Nicola Scott, Wayne Faucher, B. Clay Moore, Ben Templesmith. A megjelenési lista itt böngészhető. Papíralapú megjelenésről nincs infó, vagy csak felületesen vizsgálódtam.

Ugrás után MINDENKI beszél.

Először Scott Snyder arról, mennyire örül, hogy az észbontóan tehetséges Becky Cloonan-nal dolgozhat az augusztusban megjelenő Batman #12-n. Ennek csak a hülye nem örül.

Aztán a továbbra is észbontóan tehetséges Becky Cloonan a frissen megjelent mini-comic-járól (The Mire) és éppen futó munkáiról.

Aztán a szintén rajzban nagy ex-Flash-bűvész Scott Kolins a távlati terveiről (melyben szerepel egy saját szerzemény a Dark Horse-on keresztül, izgatott moraj a hátsó sorban…)

Aztán Brian Buccellato, aki (többek között) a most futó Flash színezője és társ-szerzője beszél a Foster című, magasztalt creator-owned alkotásáról. Is.

Aztán Cullen Bunn veszi át a szót, akivel csak két részletben tudott a Newsarama beszélgetni az augusztusi Marveles megjelenéseiről, annyi van belőlük. Most a Brubaker-rel közösen írt Captain America és a saját Captain America and … címekről esik pár tanulságos szó.

Aztán Kelly Sue DeConnick beszél az induló Captain Marvel sorozatról, melyben Carol Danvers lesz a brand-new Captain Marvel. Azám.

Aztán a The Comic Journal jóvoltából egy archív interjú olvasható 1987-ből: Alan Moore és Dave Gibbons szerzőkkel beszélget Neil Gaiman. Na miről?

 

– ennyi.

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: