Déli Beagle: és ott állt hanyagul az ajtókeretnek dőlve

Ékes bizonyítékul, hogy legyen bármennyire is felkavarva, előbb-utóbb úgyis nyugvópontra jut és visszaáll, éppúgy a szar, mint az élet és ez alól a képregénybiznisz sem kivétel, még akkor sem, ha egymás seggéről kokót szippantó marketingesek kéz a kézben, vagy épphogy orr a seggben állnak élőfalként az elkerülhetetlen visszarendeződés útjában, sőt épp e tűnékeny kordon nem állhat ellen a természetes folyamatnak, mert kavarhatni kavarhatják, de amint lankad a kavarás, ernyednek az izmok, máris megkezdődik a nyugalmi állapot irányába tartó szakadatlan lassulás, minden csak idő kérdése, az időé, mellyel izom nem kelhet versenyre, de ha mégis, hát nem kerekedhet felül, nem, soha:

Alapos elemzés a DCNU első 8 hónapjáról, és az elért kétes sikerekről. Tanulságos és egy kicsit lehűti a lelkesedést. Már ha van. Vagy volt.

Darwyn Cooke tudja, hogyan kell elhallgattatni az elégedetlenkedőket: lenyűgözően írt és rajzolt előzetes a sokak által már most gyűlölt Before Watchmen szériák heti megjelenéséből (Minutemen #1).

Szintén a héten vált címet a Thunderbolts. Jeff Parker és hűséges rajzoló-társai mostantól Dark Avengers címen öntik a világra agymenéseiket. Erről is beszél a szerző.

A magyar nyelv rajongóinak örömhír, hogy Rick Remender kitwittelt pár teaser-r új projektjéről; amiben az a jó, hogy sci-finek tűnik és az a rossz, hogy Greg Tocchini a rajzoló.

– ennyi.

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: