Rövidlátó: 20120606

A PREVIEWSworld közzétette a jövő heti tervezett megjelenések listáját, ezzel és ebből szemezünk mostan az ugrás után.

Segítségül a füzetek megszállottjainak, íme pár tervezett első szám megjelenés a jövő hétre, hogy legyen mire elverni a kínkeservvel megkeresett forintokat:

CREATOR OWNED HEROES #1 (Image; $3.99) – Steve Niles és Kevin Mellon valamint Jimmy Palmiotti, Justin Gray karöltve Phil Noto-val egy füzetben? Mondjam még?

DARK AVENGERS #175 (Marvel; $2.99) – Jeff Parker és Declan Shalvey folytatja az elmúlt évek leglegebb képregényfolyamát új néven (a Thunderbolts számozása marad, a cím változik, s remélhetőleg, a tempó és az őrület is marad)? Mondjam még?

HARBINGER #1 (Valiant; $3.99) – Egy remek író (Dysart) debütál új sorozattal? Mondjam még?

EXTERMINATION #1 (Boom! Studios; $1.00) – Egy nemkülönben remek szerző, Spurrier egydolláros első száma meg alapból kötelező, nem? De.

 ***

A gyűjteményes kötetek kedvelőinél a jövő héten az alábbi megjelenések indíthatják be a nyálelválasztást:

Moon Knight By Bendis and Maleev Vol. 1 (Brian Michael Bendis/Alex Maleev; TP; $19.99; Marvel); ami a méltán népszerű szerzőpáros 12-részes sorozatának első hét számát tartalmazza. Nem mellesleg, ez a sorozat rosszabbik fele, de még így is bőven átlagon felül teljesít, egy átlagon aluli érdeklődést kiváltó karakternél. Kiemelendő: Remek ötlet, hogy a holdkóros szuperhős szétrepedt személyiségét régi harcostársak töltik fel: Captain America; Wolverine; Spider-Man.

Aki kihagyta volna a tavalyi év nagy dobását, a hosszú ideje szenvedő fő-póki cím felragyogását, az most egyben bepótolhatja. Agyhalottak zagyválását végre felváltotta anno Dan Slott szokatlanul ütős történetmesélése, s ennek mindenki csak örülhet. A bizonyíték ebben a vaskos kötetben megszemlélhető: Spider-Man Big Time Ultimate Collection (főleg Dan Slott/sokan mások; TP; $39.99; Marvel). Egybegyűjtve: AMAZING SPIDER-MAN (1963) #648-662 & 654.1

És végül végre véget ér TP formában is a Vertigo üdvöskéje, a DMZ. (DMZ Vol. 12: The Five Nations of New York (Brian Wood/Riccardo Burchielli; TP; $14.99; DC/Vertigo)) Mivel a felénél lekoptam, nem tudom, mit mondhatnék róla. Aki eddig is követte, annak kötelező; akinek fingja sincs a sorozatról, az meg kezdje az elején. Felesleges szájtépés.

***

És csekk ezt a borítót, nagyszerű.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: