Déli Beagle: mindenki beszél… mindenki erről beszél

Persze arról megy a találgatás, hogy ki is az az ikonikus, hímnemű, DCNU-ba most bevezetendő karakter, aki jövő hónapban kámingáutol; találgatnak-találgatnak, de a Bleeding Cool tudja.

És mindenki beszél:

1. Ed Brubaker a 12 részesre tervezett, de 15-re duzzasztott Fatale-ról, több éves együttműködésükről Sean Phillips-szel.

2. Duane Swierczynski (Immortal Iron Fist, Birds of Prey pölö) az újraböffentett Valiant kiadó szó szerint újraélesztett karakteréről; akinek történetét véletlenül pont ő jegyzi júliustól. Hol hosszabban, hol rövidebben ugyanarról.

3. Bekaki. Az Extreme line újraélesztése az egyik legjobb dolog, ami ebben az iparban idén történt. Fingom sincs, mik ezek a karakterek, történetek és most az sem érdekel, hogy Liefeld mit ad és mit vesz el a képregénynek és -től; de az, ahogy az alkotók zöme viszonyult a karakterekhez és amit ezidáig kihozott belőlük, az süvegelendő. A vonalból magasan kiemelkedik a Prophet, részben az írónak, Brandon Graham-nek, részben a zseniális illusztrátoroknak köszönhetően. Régóta ez az egyik olyan képregény, ami szégyenkezés nélkül egy polcra tehető a Hellboy-okkal. Mielőtt túlhevülnék, neki is köszönet: Farel Dalrymple, rajzoló.

4. Másfél órás podcast Jeff Parker-rel.

– ennyi.

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: