Déli Beagle: mindegy, csak ne váljék a saját alom kárára

Rettenetes elképzelni, hogy a szomszédság kölkeit örömmel felvigyázó babysitter az összes gyereknek süt nutellás palacsintát, aztán hogy lemozogják a kalóriát órahosszat wii-znek nagyokat kacagva, majd miután a gyerkőcök a kis hableány ezredik felolvasásán ezredszer is boldog álomba szenderülnek, a nevezett babysitter, maga is szülő, hazamegy, vajas kenyeret kúr a sajátjai elé, játék és napi higiénia címén megmártja őket langyos, szappanos vízben majd ágyba rugdalja mindet, ne zsibogjanak mán. Erről az egyébként hétköznapi esetről is szól a napi hírcsokor.

A Marvel még mindig ragaszkodik teljesen felesleges mini sorozatok publikálásához:

Bizonyíték1: Neal Adams, amint befejezi ténykedését a DC-nél, Christos Gage-dzsel karöltve elhozza nyárra a ‘First X-Men’ 5-részes minisorozatot, ami még a ‘First Class’-nál is first-ebb mutánscsoport kalandjait meséli el. Persze Rozsomákkal.

Bizonyíték2: Cullen Bunn boldogan nyilatkozik arról, hogy egy teljesen érdektelen miniben Deadpool kinyírja a teljes Marvel Univerzumot. (Mint ahogy tette ezt Rozsomák és Megtorló is a maguk teljesen érdektelen minijükben.) Remélem, Bunn végre leszarja a saját kölkét (Sixth Gun) és másokéra (Rozsi, Venom, Deadpool) vigyáz főállásban: eggyel kevesebb kiváló sorozatra kell pénzt költenem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Rucka hosszasan vájkál Megtorló pszichéjében, s közben kiderül, milyen hihetetlen kalandok várnak a lőszergyártók örökös törzsvásárlójára az Omega Effect felesleges kitérője után. Az is kiderül, hogy mi lesz az éppen aktuális Tara Chace-klónnal. (Megvallom, amikor megtudtam, Rucka jegyzi az új sorozatot, titkon azt reméltem, hogy a Punisher-t nővé operálják, s Kastély Franciska néven henteli tovább a gengszereket.)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DCNU hírek:

1. JH Williams III rajzolói mivoltában is visszatér a Batwoman szériához, az augusztusi számot már ő rajzolja, s ez jó hír. Az okozott örömre tekintettel itt az említett szám borítója.

2. Elképesztően hosszú, de mindezidáig szórakoztató előjáték után szintén augusztustól kezdetét veszi az Animal Man/Swamp Thing crossover, a Rotworld, ami mindkét cím 12-17 számait öleli fel. Rohadt egy dolog ez a Rot, ha 34 (!) számon keresztül foglal le két szuperhőst. És tuti lesz még egy AfterRot arc is mindkét címben, elképesztő, hogy egy egymondatos plot-ból két cím másfél évre jól elvan, ráadásul a szokottnál magasabb színvonalon.

3. Erre nem tippeltem volna, de a középmezőnyben teljesítő JLI lesz a kasza újabb áldozata, legalábbis szerintük.

– ennyi.

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: